The IT Crowd
[img: Nahodny screenshot]
   S01E02 - Kalamity Jen - 27.3. 23:10.

NOVINKY

online casino bonus bez vkladu

Jaké komedie nás dokáží rozesmát?

2018-11-24 - 00:00:00 | autor: | Komentáře: 0

Jaké komedie nás dokáží rozesmát?

Jaké komedie nás dokáží rozesmát?

Vybrat dobrou komedii, která by rozesmála každého, je často nadlidský výkon. Věděli jste, že podle několika provedených výzkumů se výrazně liší ženský a mužský smysl pro humor? Smysl pro humor se liší i z hlediska jednotlivých národů.  A aby toho nebylo málo, tak dokonce řada výzkumů zjistila, že smysl pro humor je výrazným ukazatelem inteligence. Takže pokud nenajdete mezi našimi tipy žádnou dobrou komedii, tak jsme jen nestačili na vaše IQ.

A co je filmová komedie či komediální film zač? Je to filmový žánr, který obsahuje prvky humoru a jeho cílem je rozesmát diváka. Kvalitní komedie mají většinou zajímavou dějovou linku a snaží se pobavit diváky pomocí nadhledu nad lidskými nedokonalostmi a slabostmi. Komedie se také většinou vyznačují dobrým koncem.

Komedie, které rozesmějí každého

Přinášíme 5 tipů na ty nejlepší komedie podle hodnocení tisíců diváků. Ale to není vše, máme pro vás i tipy na české komedie a další kvalitní filmy tohoto žánru.

Nedotknutelní

Komedie s dramatickou zápletkou o silném a nedotknutelném přátelství dvou odlišných lidí. Bohatý aristokrat, který ochrnul, si za svého opatrovníka vybere aktivního recidivistu.  Tím dojde k propojení dvou odlišných světů a začne tak nečekané a zábavné dobrodružství plné humorných chvilek.

Vlk z Wall Street

Komediální film plný peněz, častých mejdanů, smíchu a drog s Leonardem DiCapriem v hlavní roli. Film satiricky přibližuje kapitalismus, rozhazovačnost a chamtivost.

Orel Eddie

Film o odhodlání a touze splnit si životní sen a stát se skokanem na lyžích. Příběh popisuje krkolomnou cestu Michaela, který sebe i své okolí již v dětství přesvědčil o svém nedostatku sportovního talentu, přesto jeho silná touha a víra ho zdárně dovede k cíli, po kterém tolik toužil.

Kick-Ass

První díl vtipné akční komedie o teenagerovi, který miluje komiksy natolik, že se rozhodne stát superhrdinou, a to i přesto, že mu chybí nadpřirozené schopnosti. Kick-Ass se jako správný hrdina však nevzdává, i když občas působí dost komicky, ale později zjišťuje, že není jediným superhrdinou.

Fakjů pane učiteli

Komediální příběh o tom, když se ze zloděje, který byl právě propuštěn z vězení, stane ten nejlepší učitel všech dob.  Hlavní postavou je Zeki Müller, který musí přijmout pozici suplujícího učitele gymnázia, aby se dostal ke svému uloupenému pokladu.

Bez českých komedií? Ale kdepak

České komedie se řadí mezi velice oblíbené, proto by bylo troufalé neuvést alespoň ty nejlepší české komedie, přesto, že to pro mnohé bude chabý výběr. Znáte je všechny?

  1. Pelíšky
  2. Pojedeme k moři
  3. Zítra to roztočíme, drahoušku…
  4. Jak dostat tatínka do polepšovny
  5. Musíme si pomáhat

Další tipy na kvalitní komedie

Pokud vám celkový výběr komedií nestačil, tak pro vás máme ještě další tipy na komediální filmy ke stažení jako Méďa, Deník Bridget Jonesové, Dovolená za trest, Špion, Machři, Poslední prázdniny či Divoká dvojka.

A pokud jste milovníci filmů Buda Spencera a Terence Hilla, tak si připomeňte skvělý film Jestli se rozzlobíme, budeme zlí nebo film Sudá a lichá.

Víte, že smích je nejlepší lék na všechno? Podívejte se na tyto i další komedie online právě teď.




Přidat.eu záložku



Copyright © 2007-2024 | theITCROWD.cz | Ajťáci